PLE ORDINARI 25 DE GENER 2018 - PREGUNTES I PRECS PSC TORDERA

dijous, 1 de febrer del 2018

Us deixem els talls de veu corresponents a les preguntes i prec que varen presentar els regidors del PSC Tordera, al darrer Ple, celebrat el passat dia 25 de Gener.

Volem destacar que arran del prec presentat pel regidor i portaveu del grup municipal del PSC, Rafa Delgado, finalment l'ajuntament reclamarà a la Generalitat el deute de les llars d'infants, tal com anteriorment ja havien fet alguns ajuntaments socialistes, com per exemple l'ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, amb la seva Alcaldessa, la Nuria Marin, o el de Cornellà de Llobregat. S'ha aconseguit que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi condemnat la Generalitat a pagar centenars de milers d'euros, més els interessos de demora.

Amb la decisió de deixar als ajuntaments sense aquesta aportació, la Generalitat va posar en perill tant les arques municipals, com les economies domèstiques de les famílies.
Esperem que es ratifiquin les sentències i que aviat puguem recuperar el que s'ha perdut en els últims anys.


El primer prec, sobre la situació i estat de l'antic escorxador que és troba en ruïnes al costat de la NII:


Respon la regidora Silvia Catalá:


El segon prec que fa el regidor Rafa Delgado, és sobre la reclamació a la Generalitat de les aportacions per les escoles bressol:

Gràcies a la insistència del nostre grup municipal, finalment l'Ajuntament de Tordera, reclamarà aquests diners que ajudaran a les famílies del nostre municipi.
La regidora Toñi Garcia, fa la següent pregunta, per tal de conèixer que estan fent per evitar les molèsties que causen als veïns, els sorolls dels animals de companyia durant les hores de descans:

Respon la regidora Barbara Vergés, explicant el procediment habitual:

L'últim prec de la regidora Toñi Garcia, motivat per la coincidència de la Fira de Nadal que l'Ajuntament organitza fa tres anys, amb el Pessebre Vivent del barri de Sant Pere:


Respon el regidor Marçal Vilajeliu:


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario!